Sturm Zeeuwse Eieren

 

Sturm Zeeuwse Eieren is een legpluimveebedrijf met eierpakstation, gelegen in hartje Walcheren in de provincie Zeeland. Het bedrijf is op 1 april 1959 opgericht door de familie Sturm. Inmiddels is het geen familiebedrijf meer, maar de opzet is nog steeds hetzelfde: eigen kippen, eigen eieren en zelf naar de klanten.

De boerderij biedt huisvesting aan 26.000 scharrelkippen. We doen mee aan de Maatlat Duurzame Veehouderij, zodat diervriendelijkheid, duurzaamheid, kwaliteit en milieubewustheid een vanzelfsprekendheid zijn. De eieren die onze kippen leggen voldoen aan de IKB-norm. De combinatie van een goed ras kippen en een goede voersoort, zorgt ervoor dat we een kwalitatief goed ei bij onze klanten afleveren. Sinds 2016 hebben onze eieren het keurmerk Zeker Zeeuws, wat garant staat voor een echt Zeeuws streekproduct.

Groothandel

In ons pakstation, dat voldoet aan de HACCP-norm, worden de eieren gecontroleerd op kwaliteit en gesorteerd op gewicht.Vervolgens worden ze verpakt per 6, 10, 30 of een veelvoud daarvan en verzendklaar gemaakt voor onze klanten. Naast onze eigen scharreleieren zijn wij ook leverancier van vrije uitloop eieren, biologische eieren en gepasteuriseerde eiproducten. De meeste eieren bezorgen wij zelf bij onze klanten. Ons klantenbestand bestaat o.a. uit boerderijwinkels, delicatessenzaken, supermarkten, horecabedrijven en ship suppliers. Uiteraard leveren wij ook rechtstreeks aan de consument.

Wij staan voor kakelvers, korte lijnen, vlotte service!


Eieren, scharrel-vrije uitloop-biologisch