Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct

beheerder van het streekkeurmerk

De Stichting Zeker Zeeuws® Streekproduct is sinds 2016 licentiehouder, uitgever en beheerder van het Zeeuwse streekkeurmerk Zeker Zeeuws® Streekproduct. De stichting bewaakt de kwaliteit van de met het predicaat ‘Zeker Zeeuws® Streekproduct’ onderscheiden producten en diensten en is verantwoordelijk voor het beleid, de ontwikkeling van de criteria, regelgeving en klachtenprocedures.

Bestuur van de Stichting Zeker Zeeuws® Streekproduct

Robert Zonnevyllevoorzitter

Koos Meulenberg – Op ’t Hof – secretaris

Ad Verhelstpenningmeester 

Cees Verhageadviseur

Organisatie 

Caroline Melissant-Makkus, coördinator

De Provinciale Accreditatiecommissie

De provinciale accreditatiecommissie onder voorzitterschap van gedeputeerde van economische zaken Jo-Annes De Bat toetst op basis van de vastgelegde en openbare criteria de aanvragen en adviseert het bestuur.  De accreditatiecommissie is samengesteld uit de voorzitter, drie onafhankelijke experts en de voorzitter van het bestuur van Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct. De commissie stelt ook de audits en controlebezoeken vast.  De commissie komt vier keer per jaar bij elkaar.

Ondernemerscoöperatie Zeker Zeeuws

In augustus 2017 hebben 7 gecertificeerde ondernemers de Ondernemerscoöperatie Zeker Zeeuws  voor de afzet van het Zeker Zeeuws® Streekproduct opgericht. Zij beheren een webshop met Zeeuwse streekproducten.

 

Onder foto: van links naar rechts Robert Zonnevylle (voorzitter), Cees Verhage (adviseur), Koos Meulenberg (secretaris), Ad Verhelst (penningmeester), Caroline Melissant (coördinator) 

Altijd op de hoogte

over Zeker Zeeuws streekproducten, streekproducenten en streeknieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.