Streekproducent van het Jaar 2021

Stemformulier

Jouw favoriet

Op de leukste, meest duurzame, vriendelijkste of gewoonweg je favoriete Zeeuwse streekproducent kan 30 september tot en met 10 oktober 2021 een online stem worden uitgebracht. Vissers, kwekers, boeren, tuinders, maar ook slagers, bakkers en bierbrouwers, wijnmakers, de zoutzieder en alle anderen met een Zeker Zeeuws gecertificeerd streekproduct dingen mee voor de eervolle titel.

Stem nu!

Vanaf 30 september t/m 10 oktober 2021 kun je via een online stem de streekproducent in jouw dorp of streek laten weten dat je hem/haar waardeert en trots bent op Zeeuwse producten van het land en uit de zee. De uitslag van de stemming wordt op woensdag 13 oktober 2021 op de website bekend gemaakt.

Laat de streekproducent in jouw dorp of streek weten dat je hem/haar waardeert en trots bent op Zeeuwse producten van het land en uit de zee.

Stemformulier gesloten

Het stemformulier is sinds maandag 11 oktober 00:00 uur gesloten. Op dit moment worden de stemmen geteld en geverifieerd. Op woensdag 13 oktober wordt de uitslag van de stemming bekendgemaakt.

Altijd op de hoogte

over Zeker Zeeuws streekproducten, streekproducenten en streeknieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.