Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct organiseert donderdag 10 juni 2021 voor de Zeker Zeeuws gecertificeerde streekproducenten haar eerste kennissessie in de vorm van een webinar. Het thema is communicatie. De kennissessie wordt live opgenomen in de studio van de Provincie Zeeland in Middelburg.

Uit resultaten van een afgenomen enquête in 2020 onder de bijna 100 gecertificeerde streekproducenten kwam naar voren dat kleine bedrijven ondersteuning wensen op het gebied van onder andere communicatie, voedselveiligheid, afzet en etikettering. Als reactie daarop start de stichting vanaf 2021 met het organiseren van (online) kennissessies met verschillende thema’s.  De stichting wil andere organisaties, bedrijven en experts over de onderwerpen aan het woord laten en op deze manier in contact brengen met de streekproducenten.

 

Programma Kennissessie #1

Wat betekent het keurmerk Zeker Zeeuws voor Zeeland? Hoe kun je het keurmerk als ondernemer inzetten als USP in je communicatiemiddelen en op social media? Hoe gebruiken Zeeuwse streekproducenten het beeldmerk en waarom? Hoe zetten collega streekproducenten in het Waddengebied zichzelf op de kaart? En wat willen zij van Zeeland leren?

Op deze en meer vragen wordt donderdag een antwoord gegeven door de sprekers:

  • Jo-Annes de Bat (gedeputeerde Provincie Zeeland)
  • Robert Zonnevylle (voorzitter Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct)
  • Gert-Jan Hiel (Zeeuwse Zon BV)
  • Annette van Ruitenburg, Rens Kalsbeek en Kees Terwischa (Stichting Waddengroep / streekkeurmerk Waddengoud)
  • Symone Noteboom (Internetbureau Vivars)

 

Gemist? De uitzending is terug te kijken via onderstaande link: https://channel.royalcast.com/zeeland/#!/zeeland/20210610_1

 

Altijd op de hoogte

over Zeker Zeeuws streekproducten, streekproducenten en streeknieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.