Vleesboerderij Boot

Het rundvlees dat ze onder andere in eigen winkel verkopen is afkomstig van runderen die op de boerderij zijn opgegroeid en zijn gevoederd met natuurlijke producten. Vleesboerderij Boot gebruikt geen diermeel, groeibevorderaar of preventieve antibiotica. De zoogkoeien staan in de winter op stal en van april tot en met oktober lopen zij samen met hun jongvee buiten, in diverse natuurgebieden in de regio.

Ook het varkens- en lamsvlees komt van dieren uit onze regio. Zo is het varkensvlees afkomstig van familie De Bakker uit Scharendijke. De moedervarkens leven in een ruime stro-stal. De vleesvarkens zijn gehuisvest in een moderne stal die aan de laatste inzichten op het gebied van milieu en dierenwelzijn voldoet.

Ons kippenvlees ‘Tante Door’ is van puur Hollandse kippen, die kleinschalig in ruime stallen met natuurlijke lichtinval opgroeien. Deze kippen hebben 30% langer leven en zijn vrij van antibiotica. Ook verkopen ze boeren scharrelkip van Boer de Ronde uit Bruinisse. Deze kippen groeien op de boerderij op, hebben vrije uitloop en lopen voornamelijk buiten. Ze krijgen alleen Zeeuws topvoer, vrij van antibiotica.

 

Vleesboerderij Boot
Kievitsweg 1
4321 TR Kerkwerve

0111-691361
info@vleesboerderijboot.nl
vleesboerderijboot.nl

Altijd op de hoogte

over Zeker Zeeuws streekproducten, streekproducenten en streeknieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.