Vleesboerderij Boot

Het rundvlees in onze winkel is afkomstig van runderen die op onze boerderij zijn opgegroeid en zijn gevoederd met natuurlijke producten. Wij gebruiken geen diermeel, groeibevorderaar of preventieve antibiotica. Onze zoogkoeien staan in de winter op stal en van april tot en met oktober lopen zij samen met hun jongvee buiten, in de diverse natuurgebieden in de regio.

Ook ons varkens- en lamsvlees komt van dieren uit onze regio: Zo is ons varkensvlees afkomstig van familie De Bakker uit Scharendijke. De moedervarkens leven in een ruime stro-stal. Als u langs rijdt ziet u ze vaak staan! De vleesvarkens zijn gehuisvest in een moderne stal die aan de laatste inzichten op het gebied van milieu en dierenwelzijn voldoet.

Ons kippenvlees “Tante Door” is van puur Hollandse kippen, die kleinschalig in ruime stallen met natuurlijke lichtinval opgroeien. Deze kippen hebben 30% langer leven en zijn vrij van antibiotica. Ook verkopen wij boeren scharrelkip van Boer de Ronde uit Bruinisse. Deze kippen groeien op de boerderij op, hebben vrije uitloop en lopen voornamelijk buiten. Ze krijgen alleen Zeeuws topvoer, vrij van antibiotica.

 

Kom eens een kijkje nemen bij onze stallen en in onze winkel op de boerderij.


Rundvlees – Vleesboerderij Boot