De Ambachterie BV

Het begon allemaal in zijn eigen keuken. Dat was toen het kloppend hart van De Ambachterie, het bedrijf van Dennis Coppens. Zijn specialiteit: ambachtelijk gemaakte kroketten en bitterballen. De liefde voor het maken van ambachtelijke snacks ontstond toen Dennis nog als kok werkte. Van zijn toenmalige chef leerde hij de kunst van het kroketten rollen. Af en toe liet hij vrienden en familie genieten van snacks uit eigen keuken.

Kwaliteit is het allerbelangrijkste

Dennis heeft liefde voor het vak, maar ook voor de kroketten die hij maakt en de producten waarmee hij werkt. Kwaliteit is het allerbelangrijkste. Dit proef je zodra je een hap neemt. Tot voor kort werden alle kroketten met de hand gerold. Inmiddels is de vraag zo groot, dat er niet meer tegenop te rollen is. Ook werkt Dennis niet meer alleen, maar heeft hij een team rond zich verzameld met verschillende medewerkers. In de zomer van 2016 stapte zijn vrouw Ellen in het bedrijf en nam het stel zelfs een chefkok aan, die helpt met het bedenken en bereiden van nieuwe smaak kroketten en bitterballen.

Schellach Kaaskroket

Een kroket met boerderijzuivel van Kaasboerderij Schellach uit Middelburg. Zowel de kaas, melk, als de boter van de boerderij, gebruiken we als  hoofdingrediënten voor een échte Zeeuwse kaaskroket.
Deze kaaskroket is vol en puur van smaak met als basis een groentebouillon. De kroket is gepaneerd met panko, voor een extra knapperige korst.

De Schellach kaaskroket heeft de het keurmerk Zeker Zeeuws.

De kaaskroket is verkrijgbaar in: 65 à 70 gram

 

De Ambachterie BV
Expeditieweg 64-68
4501 WC Oostburg

0117 440757
info@deambachterie.nl
deambachterie.nl

Altijd op de hoogte

over Zeker Zeeuws streekproducten, streekproducenten en streeknieuws!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.