Zilt-E

Eten is het lekkerste wanneer alles klopt. Het gaat om het moment, de plaats waar je bent, de mensen waarmee je bent en de smaken en gerechten die daarbij om de hoek komen.

Bij Zilt-E® koken we met liefde, enthousiasme en plezier, met de seizoenen mee, met lokale (waar mogelijk biologische) ingrediënten, geen poespas op het bord en zonder smaakversterkers en convenience uit pakjes of zakjes. Onze gerechten zitten boordevol seizoensgroenten en worden bereid met gezuiverd Oosterscheldewater waardoor ze vol van smaak zijn – 100% echte smaak -, maar toch minder zout bevatten. Gezonder en lekkerder, ziltzaam lekker!

Zilt-E® is trots op haar Zeeuwse roots en laat zich inspireren door al het moois wat Zeeland te bieden heeft. In onze gerechten en events herkent u de aanblik van bloesem op een mooie voorjaarsdag, de uitgerekte Zeeuwse stranden in de zomer, een verfrissende strandwandeling in november of schaatsen in de winter bij een strak blauwe lucht. Altijd weer in het mooie Zilt-E® Zeeuwse Licht!

 


Maaltijden, soepen, stamppotten – Zilt E

Frites – Zilt E