Murko Seafood BV

Murko Seafood is specialist voor vis, schaal en schelpdieren in Yerseke. Murko Seafood werd opgericht in 2002 door een voormalige visserman. De visie van het bedrijf is topkwaliteit aankopen bij de bron (kwekers, snijders vissers)  door middel van een sterk netwerk dat het bedrijf  door de jaren heen heeft uitgebouwd. Murko Seafood Bv beschikt  over een eigen fileerafdeling waar  op verzoek de vis naar de wens van de klant verwerkt kan worden.

Ook beschikken we sinds 2010 over een E-cutter-portioneermachine. Door deze machine kunnen wij elk gewenst portiegewicht exact portioneren. Om uw totaal te voorzien van kwaliteitsproducten verhandelt Murko Seafood ook verpakte schaal- en schelpdieren uit zowel binnen en buitenland.

Murko Seafood heeft een nieuw product ontwikkeld in samenwerking met verschillende Zeker Zeeuws gecertificeerde bedrijven:  Jos Steketee  mosselkweker uit Yerseke, De Zeeuwse Chef,  kok en cateraar uit Yerseke, Kaasboerderij Schellach uit Middelburg en Zeeuwse Vlegel leverancier van graanproducten. Vanuit deze samenwerking is een uniek product ontwikkeld de Zeeuwse Mosselkroketten en Zeeuwse Mosselbitterballen.


Mosselkroketten en mosselbitterballen – Murko Seafood