BakRoyaal

Wij zijn een bakkerij met eigen winkel in het groene hart van Zeeland het gezellige dorp Kapelle.  Wij richten ons vooral  op banket producten zoals koeken, koekjes en gebak. Voor een aantal grondstoffen hebben we bewust de keuze gemaakt om deze uit de provincie Zeeland te gebruiken  zoals havermout van Brassers Korenmolen, Zeeuws Bloem en het rood fruit van De Tuinderij uit Kapelle-Biezelinge.  Deze gronstoffen verwerken wij in onze producten met 100% roomboter.

Dit heeft erin geresulteerd dat onze producten Zeeuws speculaas en Havermout koeken in 2015 zijn gecertificeerd met het Zeker Zeeuws label. Het bijbehorende certificaat is ons uitgereikt door gedeputeerde Jo-Annes de Bat. In 2017 verkregen we ook de certificering voor onze eigen Boluskoekjes .

In de winkel in Kapelle verkopen we naast ons eigen gebak, koekjes ook brood en een klein assortiment van streekproducten. We hebben regelmatig acties en  voor speciale dagen natuurlijk ook passend  gebak en andere lekkernijen.

Wij leveren o.a. aan, dorpshuizen, campingwinkels, boerderij winkels, restaurants en particulieren.  Voor specifieke vragen of wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 


Graan, banket, haverkoeken, speculaas, boluskoekjes – BakRoyaal