Vier nieuwe gecertificeerde Zeeuwse streekproducten

Uitreiking Horecabeurs Goes

Meer dan 150 streekproducten hebben het erkende Zeker Zeeuws keurmerk. Daar mogen we vier nieuwe streekproducten aan toevoegen. Maandag 9 maart werden op de Horecabeurs in Goes, Gert-Jan Hiel van Zeeuwse Zon en Dennis en Ellen Coppens van De Ambachterie verrast door een bezoek van Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van Provincie Zeeland en Robert Zonnevylle, voorzitter Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct. De Zeeuwse streekproducenten kregen het Zeker Zeeuws certificaat uitgereikt, waarvan een leuk filmpje is gemaakt door de Provincie Zeeland.

Bekijk het filmpje hier

  • uitreiking Zeker Zeeuws certificaat voor het streekproduct Apfelschorle van Zeeuwse Zon.

Uitreiking Provinciehuis Zeeland

Woensdag 11 maart werd op het Provinciehuis Zeeland in Middelburg door de trotse Zeeuwse ondernemers Armin de Bat van Mts. de Bat en Tom Genbrugge en Goderic van den Brande van The Holy Spiritus het Zeker Zeeuws certificaat ontvangen uit handen van Robert Zonnevylle, voorzitter Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct.

  • uitreiking Zeker Zeeuws certificaat voor Zeeuws rundvee van Mts. de Bat, door Robert Zonnevylle

 

 

  • Uitreiking Zeker Zeeuws certificaat voor het streekproduct cider & perry, likeuren, likorettes en distillaten van The Holy Spiritus.