Zeker Zeeuws op Water-rAnt in Antwerpen 28-29 september 2019

Antwerpen dankt haar welvaart aan het water. Op het kruispunt tussen zout water van de zeeën en het zoete bovenstroomse water van de rivieren en de kanalen is hier het ‘A-Typische’ karakter ontstaan waar de wereldhaven, de stad en haar bewoners mee pronken.

Het grootse evenement Water-rAnt dat wel 35.000 bezoekers trekt viert om de twee jaar het ‘natte’ en ‘droge’ watererfgoed en hierbij mag Zeeland niet ontbreken. Ook deze editie zijn er zowel ‘natte’ als ‘droge’ Zeeuwse deelnemers. Waaronder vier streekproducenten die Zeker Zeeuws gecertificeerd zijn: Seafarm, Spelt Bakkers, Zilt-E Ziltzaam Lekker en De Schouwse Palingroker.

Kijk voor meer informatie op www.water-rant.be en kom natuurlijk even buurten over de grens en genieten van ‘onze’  Zeeuwse heerlijkheden!