Uitreiking Zeker Zeeuws certificaten

Op 1 oktober ontvingen op het provinciehuis in Middelburg zeven ondernemers hun Zeker Zeeuws certificaat van gedeputeerde Jo-Annes de Bat en voorzitter mr. Robert Zonnevylle van de Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct.

Maatschap Den Boer uit Kerkwerve met rode bieten; IJsboerderij De Koehoorn uit Meliskerke met boerderij-ijs en ijstaarten; Bierbrouwerij Vermeersen uit Hulst met speciaal bieren ; Noordhoek VOF uit Wolphaartsdijk met Zeeuws Hert; Geitenboerderij De Klaverrand uit Poortvliet met Thoolse Geitenkaas en geitenmelkproducten; Brouwerslokaal uit Groede met speciaal bieren en Slagerij De Limousinhoeve uit Hoek met Rundvlees en rundvleesproducten.

 

Wij feliciteren de ondernemers met de erkenning als Zeker Zeeuws® Streekproduct voor hun producten!