Nieuwe certificaten toegekend aan Zeeuwse ondernemers

In het laatste kwartaal van 2017 zijn nieuwe certificaten toegekend aan vijf Zeeuwse ondernemers voor hun producten. Zeeuws Varkensvlees, hangcultuurmosselen, kippenvlees en streekbier werden onderscheiden met het Zeker Zeeuws keurmerk.

Slot Oostende/Bierbrouwerij Emelisse uit Goes mogen voortaan hun streekbieren met het keurmerk voorzien. Mosselkweker Fa Jaap Muller &Zn uit Bruinisse heeft het certificaat ontvangen voor de kweek van de hangcultuurmosselen. Noordhoek Broilers uit Wolphaartsdijk is gecertificeerd voor de Zeeuwse Boerenkip. Hoeve Buren uit Lamswaarde kreeg de certificering toegekend voor het ZeeuwsVlaams Duroc Varken en varkenshouder Maatschap Stoutjesdijk uit Nieuwerkerk voor het Zeeuwse scharrelvarken. De kiwibes van Fruitteler KG Fruit uit Kapelle is vanaf december gecertificeerd.

SONY DSC